Zomerclublessen 2023

Geschreven op 10 januari 2023

Beste clubleden,

Het is zover! De inschrijving voor de zomerclublessen 2023 bij T.V. Kontakt is geopend. Je kunt je opgeven via deze link maar lees eerst verder voor meer informatie.

Een jaarlidmaatschap van T.V. Kontakt is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen en je moet ouder zijn dan 17 jaar.

Kijk op www.tvkontakt.nl. voor meer informatie over het lidmaatschap bij T.V. Kontakt en om je aan te melden.

De tennislessen starten vanaf 3 april en worden gegeven door Tennisschool Hoogland-Wiers op maandag-, dinsdag- en vrijdagavond op de BINNENbanen en op donderdagavond, woensdagochtend en vrijdagochtend op de BUITENbanen.

De ochtendlessen beginnen vanaf 9.00 uur en worden buiten gegeven. De avondlessen worden binnen en buiten gegeven vanaf 18.30 uur. Let op: op maandag wordt er tussen 18.30-20.00 getraind.

LET OP; De trainers proberen iedereen naar wens in te delen. Geef daarom je voorkeuren aan zoals hieronder vermeld.

Je kunt alleen inschrijven met je inloggegevens van toernooi.nl. Deze kun je aanmaken met je bondsnummer. Dit nummer vind je terug op je bondspasje van de KNLTB.

De kosten per deelnemer bedragen € 125,- voor 15 BINNENlessen en € 135,- voor 15 BUITENlessen. Op zaterdag worden er 9 lessen gegeven startend vanaf 12 juni. De kosten bedragen € 85,-. Deze zullen via een automatische machtiging geïnd worden door de penningmeester van T.V. Kontakt.

Op 13 maart sluit de inschrijving en daarna is het niet meer mogelijk om in te schrijven!! Telefonische en/of mondelinge aanmeldingen worden niet gehonoreerd. Uiterlijk 26 maart krijg je een e-mail m.b.t. de indeling.

Wij proberen natuurlijk rekening te houden met je voorkeuren maar hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Inschrijven betekent niet automatisch dat je ook deel kan nemen aan de lessen. Wij behouden ons het recht voor om door technische redenen (bijv. als er geen groep is waarin je qua speelsterkte past of dat deze groep vol zit) de inschrijving niet te accepteren.

Wij zien je inschrijving graag tegemoet en wensen je veel tennisplezier.

Contactpersoon; Tim Wiers 06-53965435
T.V. Kontakt
Tennisschool Hoogland-Wiers