Zomer clublessen 2021

Geschreven op 17 januari 2021

Beste clubleden,

Het nieuwe tennisseizoen komt er weer aan en als u uw tennisniveau op een hoger peil wilt brengen, kunt u zich nu inschrijven voor de zomer clublessen van T.V. Kontakt. Alle jaarleden  (vanaf 18 jaar) van T.V. Kontakt kunnen zich opgeven via deze link.

De tennislessen worden gegeven door Tennisschool Hoogland-Wiers op maandag, dinsdag en vrijdagavond op de BINNENbanen en op donderdagavond, woensdagochtend en vrijdagochtend op de BUITENbanen. Deze clublessen starten vanaf 29 maart.

De ochtendlessen beginnen vanaf 9.00 uur en worden buiten gegeven. De avondlessen worden binnen en buiten gegeven vanaf 18.30 uur

LET OP; De trainers proberen iedereen naar wens in te delen. Geef daarom de onderstaande dingen aan bij OPMERKINGEN.

U dient zich in te schrijven met uw inloggegevens van toernooi.nl. Deze kunt u aanmaken met uw lid/bondsnummer van T.V. Kontakt.

De kosten per deelnemer bedraagt € 130,- voor 15 BINNENlessen en € 115,- voor 15 BUITENlessen. Deze zullen via een automatische machtiging geïnd worden door de penningmeester van T.V. Kontakt.

Op 8 maart sluit de inschrijving sluiten en daarna is het niet meer mogelijk om  in te schrijven!! Telefonische en/of mondelinge aanmeldingen worden niet gehonoreerd. Uiterlijk 19 maart krijgt u een e mail m.b.t. de indeling.

Er zal getracht worden rekening te houden met uw voorkeuren maar hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Inschrijven betekent niet automatisch dat u ook deel kan nemen aan de lessen.

Wij behouden ons het recht voor om door technische redenen (bijv. als er geen groep is waarin u qua speelsterkte past of dat deze groep vol zit) de inschrijving niet te accepteren.

Wij wensen u veel tennisplezier.

T.V. Kontakt
Tennisschool Hoogland-Wiers

Contactpersoon; Rick Hoogland 06 – 22 94 33 41