Winterclublessen 2022/2023

Geschreven op 13 juli 2022

Beste clubleden,

Het nieuwe tennisseizoen komt er weer aan en als u uw tennisniveau op een hoger peil wilt brengen, kunt u zich nu inschrijven voor de winter clublessen van T.V. Kontakt.

Alle jaarleden (vanaf 18 jaar) van T.V. Kontakt kunnen zich opgeven via deze link maar lees eerst verder voor meer informatie.

De tennislessen worden gegeven door Tennisschool Hoogland-Wiers in groepen van 8-12 personen op 2 of 3 banen. Deze vinden plaats op maandagavond binnen, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag op de buitenbanen.

Mocht u in op andere avonden buiten willen of in kleinere trainingsgroepen kijk dan op: www.tennisschoolhooglandwiers.nl.

De clublessen starten vanaf 4 oktober. Op zaterdag zal de training starten vanaf 22 oktober.

LET OP; De trainers proberen iedereen naar wens in te delen. Geef daarom bij de opmerkingen uw voorkeuren aan zoals hieronder vermeld.

Klik bij uw inschrijving het onderdeel/trainingsdag aan waaraan u mee wilt doen. Uw tweede keus voor een speelavond kunt u opgeven bij de “OPMERKINGEN”. Zet daar OOK bij welk tijdsblok uw voorkeur heeft!
U kunt kiezen uit tijdsblok: A:18.30-20.30 uur of B 20.30-22.30 uur.
Als 18.30 uur starten of 22.30 uur eindigen echt NIET mogelijk is proberen wij hier uiteraard rekening mee te houden. Als laatste kunt u nog uw spelniveau doorgeven; beginnend, licht gevorderd of gevorderd.

U dient zich in te schrijven met uw inloggegevens van toernooi.nl. Deze kunt u aanmaken met uw lid/bondsnummer van T.V. Kontakt.

De ochtendlessen beginnen vanaf 9.00 uur en worden buiten gegeven. De avondlessen worden binnen en buiten gegeven vanaf 18.30 uur. De kosten per deelnemer bedragen € 130,- voor 15 lessen. Deze zullen via een automatische machtiging geïnd worden door de penningmeester van T.V. Kontakt.

Op 11 september sluit de inschrijving en daarna is het niet meer mogelijk om in te schrijven!! Telefonische en/of mondelinge aanmeldingen worden niet gehonoreerd.

Uiterlijk 27 september krijgt u een e-mail m.b.t. de indeling.

Wij proberen rekening te houden met uw voorkeuren maar hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.  Inschrijven betekent niet automatisch dat u ook deel kan nemen aan de lessen. Wij behouden ons het recht voor om door technische redenen (bijv. als er geen groep is waarin u qua speelsterkte past of dat deze groep vol zit) de inschrijving niet te accepteren.

Wij wensen u veel tennisplezier.

Contactpersoon; Tim Wiers 06-53965435
T.V. Kontakt
Tennisschool Hoogland-Wiers