Winter clublessen

Geschreven op 17 juli 2021

Het nieuwe tennisseizoen komt er weer aan en als u uw tennisniveau op een hoger peil wilt brengen, kunt u zich nu inschrijven voor de winter clublessen van T.V. Kontakt.

Alle jaarleden (vanaf 18 jaar) van T.V. Kontakt kunnen zich opgeven via deze link. Maar lees eerst verder voor meer informatie.

LET OP; De trainers proberen iedereen naar wens in te delen. Geef daarom het volgende aan bij OPMERKINGEN.

De kosten per deelnemer bedragen € 130,- voor 15 BINNENlessen en € 115,- voor 15 BUITENlessen. Deze zullen via een automatische machtiging geïnd worden door de penningmeester van T.V. Kontakt.

Op 17 september sluit de inschrijving en daarna is het niet meer mogelijk om  in te schrijven!! Telefonische en/of mondelinge aanmeldingen worden niet gehonoreerd.  Uiterlijk 28 september krijgt u een e-mail m.b.t. de indeling.

Uiteraard proberen wij rekening te houden met uw voorkeuren maar hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Inschrijven betekent niet automatisch dat u ook deel kunt nemen aan de lessen.

Wij behouden ons het recht voor om door technische redenen (bijv. als er geen groep is waarin u qua speelsterkte past of dat deze groep vol zit) de inschrijving niet te accepteren.

Wij wensen u veel tennisplezier.

Contactpersoon; Rick Hoogland 0622943341

T.V. Kontakt
Tennisschool Hoogland-Wiers