Verslag Men’s Night

Geschreven op 08 juli 2020

We mochten weer….!

Na een lange tijd van social distancing, thuiswerken, homeschooling, online sportlessen en digitaal borrelen komt ook T.V. Kontakt weer langzaam uit de lockdown.

Al enkele weken werd er weer getennist en vrijdag 3 juli stond ook het eerste toernooitje weer op de kalender… Men’s Night.

Uiteraard nog met een aantal gezondheidsmaatregelen, maar dat mocht de pret niet drukken. 56 mannen streden deze avond om de felbegeerde prijzenpakketten en uiteraard de titel Men of the Year!

Ook was er aandacht voor een schitterend initiatief van twee van onze leden, Heel Haarlem Helpt. Het goede doel voor het Haarlemse zorgpersoneel en de ondernemers. Na een korte presentatie van Herman Opmeer wisten de mannen de donatiebox goed te vinden, dank voor jullie support!
Hans, Claudia en Renée hadden vanuit de Commissie Recreatie weer een mooie avond voor de mannen in petto. Spannende partijen, nieuwe tenniskoppels en verrassende uitslagen kwamen er van de baan. De storm van afgelopen vrijdag gaf nog een extra dimensie aan het tennisspel, waardoor de mannen uitgelaten en doorgewaaid de Bruijnerie weer binnenkwamen.

Het bleef dan ook nog lang onrustig bij onze oh zo gezellige tennisvereniging.

De volgende mannen gingen er met de prijzen vandoor;

Olaf van Dalen ging er vandoor met de poedelprijs.
Menno Echelberg wist de Corona-Quiz te winnen en dobbert deze zomer lekker in zijn thuis-zwembad.
De winnaars van poule A: Ognjen Javanovic en Poule B: Bart van Schendel (na een spannende “sudden death” met Menno Echelberg) ontvingen een heerlijk Corona Borrel- en BBQ pakket.

En uiteindelijk was Ognjen overall ook de sterkste, waardoor hij ook nog een goed gevuld staycation-pakket in de wacht sleepte en zich een jaar lang Men of the Night mag noemen.

Wij danken alle mannen voor hun deelname en gezelligheid.

Volgend jaar kunnen we de avond hopelijk weer met volledige bezetting organiseren, maar sowieso maken we er ook dan weer een feestje van!

Hans, Claudia en Renée