Verslag en foto’s Ilse voor Haar Kappers Toernooi

Geschreven op 09 juli 2020

Na tweeënhalve maand Lock Down en alleen vrijspelen zaten de meisjes te trappelen om weer een toernooitje te spelen.

Op zondag 5 juli om half elf werden 48 meisjes verwelkomd door 5 artsen, gespecialiseerd in het coronavirus, en werden (onder protest) bij de dames coronatesten afgenomen. Nadat de uitslag van de testen negatief waren gingen de meisjes van groep A tennissen en groep B werd verzocht door dokter Jap en dokter Ted om quizvragen te beantwoorden. De vragen liepen uiteen van hoe groot is de cupmaat van Serena Williams tot wat betekent het woord iconoclasme (beeldenstorm).

Dat over de dag heen, tennissen en quizzen, verder konden de dames verwend worden door de heerlijke massage van Nathalie en Eva de schoonheidsspecialiste. Ook konden de meisjes de toekomst laten voorspellen door Tarotkaarten, af en toe hoorden we dan ook een klein gilletje over een voorspelling. Voor de toernooileiding was het eenvoudig dat de tarot dame aanwezig was want de uitslagen van de tenniswedstrijden waren al bekend.

Natuurlijk was onze Hans Kroskinski van Intersport ook aanwezig met de mooiste tenniskleding, de dames zien er voor het seizoen weer geweldig uit.

Tussen de middag kregen de meisjes een heerlijke lunch aangeboden om de spieren te versterken en voor de meisjes die erdoor heen zaten kregen zij van de artsen een peptalk. De wedstrijden waren om half vier geëindigd en iedereen wachtte in spanning af onder het genot van een drankje wie uiteindelijk de Lady of the Day was geworden.

De prijzen werden op speciale wijze uitgereikt, de heren Jap Rutte en Ted de Jonge geassisteerd door de gebarentolk Janssie Sluis van de corona persconferenties hadden zich vrijgemaakt om de prijzen uit te reiken. De dames hadden nog lange discussies over het gebaar sekswerkers.

Wij feliciteren de dames die met een prijs naar huis gingen.

Groep A tennis: Anita de Bruijn
Groep B tennis: Natascha Bruggink

Groep A quiz: Karin Reineman, Priscilla van Dam, Cin van Wooning
Groep B quiz: Renée Faber, Ria Rutjes, Tabeia Leeuwangh

Winnares benaderingsvraag: Rosalien de Graaf
Lady of the Day poedelprijs: Melissa Folge

LADY OF THE DAY: Helga van der Veur.

Wij bedanken ook onze sponsors voor hun bijdragen.

Sponsors Toernooi:

Sponsors cadeaus:

Meisjes het was weer een geweldige dag en wat hebben wij weer genoten van jullie, bedankt. Klik hier voor de foto’s die Frits op deze dag heeft gemaakt.

Het specialisten Team
Dokter- Jap, Ted, Peter, Tom en Janssie.