MENU

11-01-2018 Views: 270 Uncategorized

Jeugdcommissie voorzitter gezocht!

Na 4,5 jaar vol enthousiasme, plezier en energie zal Bart van Schendel, per 1 april 2018, stoppen als voorzitter van de Jeugdcommissie. De vereniging is daarom op zoek naar een man of vrouw die leiding wil geven aan de huidige Jeugdcommissie. De Jeugdcommissie bestaat uit een groep jonge senioren die met veel enthousiasme hun steentje bijdragen aan alle activiteiten binnen onze vereniging. De jeugdcommissie bestaat naast Bart van Schendel uit: Milanne Teunissen, Edo Ridder, Killian Schipper, Tim Wiers, Rick Hoogland en Eric Jonk.

We zoeken een teamplayer die de jeugd, de vereniging en het tennisspel een warm hart toedraagt. Het zou fantastisch zijn als diegene per 1 april 2018 of eerder beschikbaar is om het stokje van Bart over te nemen. De beloning die je ervoor krijgt is onwijs veel dankbare en enthousiaste kinderen, plus de voldoening die je daar zelf uithaalt. Naast jeugdvoorzitter maak je ook onderdeel uit van het bestuur van de vereniging.

Kortom: heb jij een grote passie voor tennis en het organiseren van evenementen, ben je een aanpakker en heb je het in je om leiding te geven, dan is dit je kans! Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de huidige voorzitter van de Jeugdcommissie, Bart van Schendel. Dat kan via het nummer 06 – 57 93 49 44 of per e-mail via bartvanschendel@hotmail.com.

Nogmaals hartelijk dank voor de tijd die is genomen om deel te nemen aan dit ledentevredenheidsonderzoek. Wij gaan als vereniging vol goede moed starten aan 2018!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van TV Kontakt.

Comments are closed.