Tossavond

Het Tossen gaat vanaf donderdag 2 juli weer van start. Voorlopig alleen op donderdagavond. In de loop van het jaar gaan we ons beraden of de toss ook weer op dinsdagavond georganiseerd kan worden. We wijzen je graag op een aantal belangrijke regels die ervoor zorgen dat deelname aan de toss voor iedereen op een veilige en verantwoorde manier plaats kan vinden. We gaan er dan ook vanuit dat iedereen die wil deelnemen aan de toss zich aan deze regels houdt.

De tossavond is een ideale gelegenheid om zonder afspraak met andere leden van T.V. Kontakt te tennissen. Lekker ongedwongen een potje tennissen, steeds weer met- en tegen een ander, want als de bel gaat, wordt er gerouleerd. Op de tossavond zijn leden met alle speelsterktes welkom en voor nieuwe leden is de toss een gezellige manier om in contact te komen met andere enthousiaste tennissers.

De tossavond begint om 19.00 uur. Maar je kunt ook later meespelen. Kom wel op tijd, uiterlijk 10 minuten voor het hele of halve uur en neem je eigen ballen mee.

Er zijn voldoende banen beschikbaar voor het tossen. Daarnaast wordt er op een aantal banen lesgegeven door Tennisschool Hoogland-Wiers en is er ook nog ruimte om vrij te spelen. Als je vrij komt spelen geef je ook je pasje af bij de tossindeler die bepaalt op welke baan je kunt spelen. Het afhangbord kan niet worden gebruikt op donderdagavond. Om vrij te spelen is er veel mogelijk maar doe dit altijd in overleg met de tossindeler.

Als er een toernooi wordt georganiseerd dat vervalt de tossavond en kan er ook niet worden vrijgespeeld.

Wij wensen iedereen weer veel tossplezier.