MENU

Toernooien

Recreatief jul – sep

JULI

Only for Men Toernooi: vrijdagavond 5 juli
De naam zegt het al. Het jaarlijkse toernooi waar alleen de Kontakt mannen voor kunnen inschrijven. Mannelijke introducees zijn ook welkom. Het inschrijfgeld is 5,00 p.p. Aanmelden voor deelname via inschrijflijst op de gang.

Ilse voor Haar Kappers Dames Toernooi op zondag 7 juli
Het toernooi genoemd naar onze trouwe sponsor Ilse voor Haar Kappers wordt georganiseerd door Hans, Jap, Peter, Tom en Ted. Alleen voor de dames van TV Kontakt die naast het tennissen ook graag hun slag willen slaan bij de lady’s markt.
Je kunt jezelf, familie of vrienden ook aanmelden voor de lady’s markt. Leuke spulletjes te koop zoals make-up, sieraden, kleding?
Aanmeldingen voor de lady’s markt bij cr@tvkontakt.nl. Aan de deelname voor de lady’s markt zijn geen kosten verbonden! Het inschrijfgeld is 10,00 p.p incl.lunch. Aanmelden voor deelname via inschrijflijst op de gang.

AUGUSTUS

Team Tennis Toernooi zondag 18 augustus
Schrijf je in, als team (2 dames & 2 heren) voor het Team Tennis Toernooi. Indeling gaat op sterkte, per wedstrijd speel je; 1 dames dubbel, 1 heren dubbel en 2 mixed dubbel. Snel spel, teamspirit net even iets anders..! EVERY POINT COUNTS!!! Het inschrijfgeld is € 20,00 per team.
Aanmelden voor deelname via inschrijflijst op de gang of stuur een mailtje met de gegevens naar cr@tvkontakt.nl

WFA OPEN: maandag 26 augustus t/m zondag 1 september
Inschrijven t.z.t. via website en toernooi.nl

50+ Dubbel Open Bruijnerie Toernooi op vrijdag 30 augustus 
Gezellig toernooi dat overdag wordt gespeeld tussen 10.00 en 17.00 uur.  Het inschrijfgeld is 10,00 p.p incl. lunch. Aanmelden voor deelname via inschrijflijst op de gang.

SEPTEMBER

Introducee toernooi zondag 8 september
Ieder clublid kan meedoen aan dit toernooi, door iemand van een andere club of iemand die helemaal geen lid is van een tennisvereniging, bij TV Kontakt te introduceren.
Het toernooi duurt de hele dag en afhankelijk van het aantal deelnemers speel je 4 of 5 partijen van ca. 30 minuten. Je mag je dus samen met je introducé opgeven voor een mix, heren- of damesdubbel. Het is wel zo leuk wanneer de speelsterktes niet te veel uit elkaar liggen aangezien de partijen (poules) op speelsterkte worden ingedeeld. Voor de afwisseling wordt zowel buiten als binnen gespeeld. Voor dit toernooi is altijd veel animo, zorg dus dat je op tijd inschrijft. Inschrijfkosten € 10,00 per koppel.
Aanmelden voor deelname t.z.t. via inschrijflijst op de gang.