MENU

Toernooien

Recreatief jul – sep

JULI

Only for Men Toernooi: vrijdagavond 5 juli
De naam zegt het al. Het jaarlijkse toernooi waar alleen de Kontakt mannen voor kunnen inschrijven. Mannelijke introducees zijn ook welkom. Het inschrijfgeld is 5,00 p.p. Aanmelden voor deelname via inschrijflijst op de gang.

Ilse voor Haar Kappers Dames Toernooi op zondag 7 juli
Het toernooi genoemd naar onze trouwe sponsor Ilse voor Haar Kappers wordt georganiseerd door Hans, Jap, Peter, Tom en Ted. Alleen voor de dames van TV Kontakt die naast het tennissen ook graag hun slag willen slaan bij de lady’s markt.
Je kunt jezelf, familie of vrienden ook aanmelden voor de lady’s markt. Leuke spulletjes te koop zoals make-up, sieraden, kleding?
Aanmeldingen voor de lady’s markt bij cr@tvkontakt.nl. Aan de deelname voor de lady’s markt zijn geen kosten verbonden! Het inschrijfgeld is 10,00 p.p incl.lunch. Aanmelden voor deelname via inschrijflijst op de gang.

AUGUSTUS

Team Tennis Toernooi zondag 18 augustus
Schrijf je in, als team (2 dames & 2 heren) voor het Team Tennis Toernooi. Indeling gaat op sterkte, per wedstrijd speel je; 1 dames dubbel, 1 heren dubbel en 2 mixed dubbel. Snel spel, teamspirit net even iets anders..! EVERY POINT COUNTS!!! Het inschrijfgeld is € 20,00 per team.
Aanmelden voor deelname via inschrijflijst op de gang.

WFA OPEN: maandag 26 augustus t/m zondag 1 september
Inschrijven t.z.t. via website en toernooi.nl

50+ Dubbel Open Bruijnerie Toernooi op vrijdag 30 augustus 
Gezellig toernooi dat overdag wordt gespeeld tussen 10.00 en 17.00 uur.  Het inschrijfgeld is 10,00 p.p incl. lunch. Aanmelden voor deelname via inschrijflijst op de gang.

SEPTEMBER

Introducee toernooi zondag 8 september
De inschrijving is gesloten.