MENU

Toernooien

Jan Cop Open Kersttoernooi

Je kunt weer inschrijven voor het gezelligste kersttoernooi van de regio dat wordt gehouden van maandag 17 t/m zaterdag 29 december. De wedstrijden worden ’s avonds en in het weekend gespeeld.

Op kerstavond, maandag 24 december worden ook wedstrijden gepland, laatste speeltijd om 20.30 uur met aansluitend een gezellige Kerstavond in de Bruijnerie.
Als je niet wilt spelen op kerstavond mag je dit doorgeven via de opmerkingen. Deze verhindering valt buiten de twee verhinderingen die je mag opgeven.
Eerste en tweede kerstdag wordt er niet gespeeld. De finalewedstrijden staan gepland op zaterdag 29 december (overdag en ’s avonds).
Je kunt inschrijven voor Dames Dubbel, Heren Dubbel, Gemengd Dubbel en de altijd populaire GD Pretpoule waarbij speelsterkte minimaal 2 niveaus en maximaal 3 niveaus verschillen. Voorbeeld: een koppel met speelsterkte 7 en 9.  Voor alle onderdelen worden poules gemaakt en er wordt zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld. Je kunt voor maximaal 2 onderdelen inschrijven. Let op: beide deelnemers moeten inschrijven. Voor dit toernooi zijn ook niet-leden uitgenodigd! Inschrijfgeld 10,00 euro per persoon per onderdeel.

Wacht niet langer en schrijf je voor 6 december in via deze link.
Heb je vragen? Stuur dan een mail cr@tvkontakt.nl

Wij zien je inschrijving graag tegemoet.
Commissie Recreatie