MENU

03-02-2018 Views: 1034 Tennisschool Hoogland-Wiers

Zomer clublessen 2018

Beste clubleden,

Het nieuwe tennisseizoen komt er weer aan en als u uw tennisniveau op een hoger peil wilt brengen, kunt u zich nu inschrijven voor de zomer clublessen van TV Kontakt. Alle jaar- en zomerleden  (vanaf 18 jaar) van TV Kontakt kunnen zich hiervoor opgeven.

De tennislessen worden gegeven door Tennisschool Hoogland-Wiers op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag avond op de binnenbanen en op alle ochtenden op de buitenbanen en starten in de eerste week van april.
De lesgroepen worden op sterkte ingedeeld door de trainers. Klik hier om in te schrijven en kies dan het onderdeel/trainingsdag waaraan u mee wilt doen.

Uw tweede keus voor een speelavond kunt u opgeven bij “OPMERKINGEN”  tijdens het inschrijven. Zet daar ook bij wat uw tijdsvoorkeur is en of u beginnend / lichtgevorderd of gevorderd bent.

De ochtendlessen worden gegeven tussen 09.00-12.00 en vinden plaats op de buitenbanen. De avondlessen worden binnen gegeven vanaf 18.30 uur.

De kosten per deelnemer voor 15 lessen bedragen € 110,-  en zullen via een automatische machtiging geïnd worden. Er kunnen maximaal 96 leden aan deelnemen dus vol is vol.

LET OP: Op 11 maart sluit de inschrijving en daarna is het niet meer mogelijk om in te schrijven!! Telefonische en/of mondelinge aanmeldingen worden niet gehonoreerd.

Uiterlijk 25 maart krijgt u een e-mail m.b.t. de indeling.

Er zal getracht worden rekening te houden met uw voorkeuren maar hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.
Inschrijven betekent niet automatisch dat u ook deel kan nemen aan de lessen.
Wij behouden ons het recht voor om door technische redenen (bijv. als er geen groep is waarin u qua speelsterkte past of dat deze groep vol zit) de inschrijving niet te accepteren.

Wij wensen u veel tennisplezier.
TV Kontakt
Tennisschool Hoogland-Wiers        

 

Comments are closed.