MENU

12-07-2018 Views: 278 Tennisschool Hoogland-Wiers

Winterclublessen

WINTER 2018 LESSEN BIJ TV KONTAKT

Beste clubleden,

Het nieuwe tennisseizoen komt er weer aan en als u uw tennisniveau op een hoger peil wilt brengen, kunt u zich nu inschrijven voor de winter clublessen van TV Kontakt. Alle jaarleden  (vanaf 18 jaar) van TV Kontakt kunnen zich hiervoor opgeven.

Let op: Zomerleden die aan de clublessen willen deelnemen dienen eerst jaarlid te worden !!

De tennislessen worden gegeven door Tennisschool Hoogland-Wiers op de binnenbanen op maandag en donderdag avond en op de andere ochtend en avonden op de buiten banen en starten in de eerste week van oktober.

De lesgroepen worden op sterkte ingedeeld door de trainers. Klik bij uw inschrijving het onderdeel/trainingsdag aan waaraan u mee wilt doen.
Uw tweede keus voor een speelavond kunt u opgeven bij “OPMERKINGEN”  tijdens het inschrijven. Zet daar ook bij wat uw tijdsvoorkeur is en of u beginnend / lichtgevorderd of gevorderd bent. Er kunnen maximaal 96 leden aan deelnemen dus vol is vol.

De ochtendlessen beginnen vanaf 9.00 uur en worden buiten gegeven. De avondlessen worden binnen en buiten gegeven vanaf 18.30 uur.

De kosten per deelnemer voor 15 lessen bedragen € 125,- voor de binnen lessen en € 110,- voor de buiten lessen en zullen via een automatische machtiging geïnd worden.

LET OP: Op 9 september sluit de inschrijving, daarna is het niet meer mogelijk om  in te schrijven !!
Telefonische en/of mondelinge aanmeldingen worden niet gehonoreerd.
Uiterlijk 22 september krijgt u een e-mail m.b.t. de indeling.

Er zal getracht worden rekening te houden met uw voorkeuren maar hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Inschrijven betekent niet automatisch dat u ook deel kan nemen aan de lessen. Wij behouden ons het recht voor om door technische redenen (bijv. als er geen groep is waarin u qua speelsterkte past of dat deze groep vol zit) de inschrijving niet te accepteren.

Klik hier om in te schrijven! U kunt inschrijven met of zonder login.

Wij wensen u veel tennisplezier.

TV Kontakt
Tennisschool Hoogland-Wiers

Met sportieve groet,
Rick Hoogland
06 – 22 94 33 41
Tim Wiers
06 – 53 96 54 35

 

Comments are closed.