MENU

03-07-2019 Views: 58 Tennisschool Hoogland-Wiers

Winter clublessen

Kom in de winter van 2019 lessen bij TV Kontakt.  

Het nieuwe tennisseizoen komt er weer aan en als u uw tennisniveau op een hoger peil wilt brengen, kunt u zich nu inschrijven voor de winter clublessen van TV Kontakt. Alle jaarleden  (vanaf 18 jaar) van TV Kontakt kunnen zich hiervoor opgeven. Let op: Zomerleden die aan de clublessen willen deelnemen dienen eerst jaarlid te worden! Klik hier voor meer informatie over een jaarlidmaatschap.

De tennislessen worden gegeven door Tennisschool Hoogland-Wiers op de binnenbanen op maandag- en donderdagavond en op de andere ochtenden en avonden op de buitenbanen en starten vanaf 30 september.
De ochtendlessen beginnen vanaf 9.00 uur en worden buiten gegeven. De avondlessen worden binnen en buiten gegeven vanaf 18.30 uur.

De lesgroepen worden op sterkte ingedeeld door de trainers. Klik bij uw inschrijving het onderdeel/trainingsdag aan waaraan u mee wilt doen. Uw tweede keus voor een speelavond kunt u opgeven bij “OPMERKINGEN”  tijdens het inschrijven. Zet daar ook bij wat uw tijdsvoorkeur is en of u beginnend / lichtgevorderd of gevorderd bent.  U kunt hier inschrijven met of zonder login.

De kosten per deelnemer voor 15 lessen bedragen € 127,50 voor de binnenlessen en € 112,50 voor de buitenlessen en zullen via een automatische machtiging geïnd worden. 

Er kunnen maximaal 96 leden aan deelnemen dus vol is vol. LET OP: Op 16 september sluit de inschrijving en daarna is het niet meer mogelijk om  in te schrijven!! Telefonische en/of mondelinge aanmeldingen worden niet gehonoreerd. Uiterlijk 23 september krijgt u een e-mail m.b.t. de indeling. 

Er zal getracht worden rekening te houden met uw voorkeuren maar hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Inschrijven betekent niet automatisch dat u ook deel kunt nemen aan de lessen.
Wij behouden ons het recht voor om door technische redenen (bijv. als er geen groep is waarin u qua speelsterkte past of dat deze groep vol zit) de inschrijving niet te accepteren. 

Wij wensen u veel tennisplezier.

TV Kontakt
TennisschoolHoogland-Wiers   
Rick Hoogland
06 – 22 94 33 41
Tim Wiers
06 – 53 96 54 35

Comments are closed.