MENU

Lidmaatschap

Zomer Clublessen

Klik hier om in te schrijven maar lees eerst verder voor alle informatie.

Het nieuwe tennisseizoen komt er weer aan en als u uw tennisniveau op een hoger peil wilt brengen, kunt u zich nu inschrijven voor de zomer clublessen van TV Kontakt. Alle jaar en zomerleden (vanaf 18 jaar) van TV Kontakt kunnen zich hiervoor opgeven.
De tennislessen worden gegeven door Tennisschool Hoogland-Wiers op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond op de binnenbanen en op alle ochtenden op de buitenbanen en starten in de eerste week van april.
De lesgroepen worden op sterkte ingedeeld door de trainers.
Klik bij uw inschrijving het onderdeel/trainingsdag aan waaraan u mee wilt doen.  Uw tweede keus voor een speelavond kunt u tijdens het inschrijven opgeven bij “OPMERKINGEN”.
Zet daar ook bij wat uw tijdsvoorkeur is en of u beginnend / lichtgevorderd of gevorderd bent.

De ochtendlessen worden gegeven tussen 09.00-12.00 en vinden plaats op de buitenbanen. De avondlessen worden binnen gegeven vanaf 18.30 uur.
De kosten per deelnemer voor 15 lessen bedragen € 112,-  en zullen via een automatische machtiging geïnd worden.  Er kunnen maximaal 96 leden aan deelnemen dus vol is vol.
LET OP: Op 15 maart sluit de inschrijving en daarna is het niet meer mogelijk om in te schrijven!! Telefonische en/of mondelinge aanmeldingen worden niet gehonoreerd.
Uiterlijk 25 maart krijgt u een e-mail m.b.t. de indeling.

Wij proberen rekening te houden met uw voorkeuren maar hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.  Inschrijven betekent niet automatisch dat u ook kunt deelnemen aan de lessen. Wij behouden ons het recht voor om door technische redenen (bijv. als er geen groep is waarin u qua speelsterkte past of dat deze groep vol zit) de inschrijving niet te accepteren.

Wij wensen u veel tennisplezier.

TennisschoolHoogland-Wiers
Rick Hoogland
06 – 22 94 33 41
Tim Wiers
06 – 53 96 54 35