MENU

Evenementen kalender

Jeugdsportkamp

 

!!!! Alle deelnemers die hebben ingeschreven hebben een informatiemail ontvangen. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met Bart van Schendel!!!!

 

Na de enorme successen  van 2015, 2016 en 2017 organiseren de Jeugdcommissie van TV Kontakt en Tennisschool Hoogland-Wiers van vrijdag 8 juni t/m zondag 10 juni het leukste jeugdevenement van het jaar: het Jeugdsportkamp van 2018! Een weekend waarbij het tennispark wordt omgetoverd tot een groot sportkamp waar de kinderen ook blijven slapen. Dit mag je niet missen!!

Het jeugdsportkamp is bedoelt voor jeugdleden van TV Kontakt in de leeftijdscategorie van 7 t/m 14 jaar. Gedurende het weekend organiseren we activiteiten die de kinderen in alle leeftijdscategorieën  aan zullen spreken. Ben je iets te jong maar wil je toch mee? Overleg dan met de trainers.

Samen met je clubgenoten verblijf je twee nachtjes op het park in het speciaal opgebouwde tentenkamp in de hal. Vrijdag 8 juni word je om 17.00 uur verwacht en zondag 10 juni is het sportkamp om 12.30 uur afgelopen.

De kosten voor dit jeugdsportkamp bedragen € 65,- per kind.  Voor dit bedrag kan je het volgende verwachten gedurende het jeugdsportkamp:

  • Tennisclinics van Hoogland-Wiers
  • 3 dagen vol met vette activiteiten
  • Fun, sport- en spelactiviteiten
  • Vette uitjes buiten het park
  • Ontbijt (2x), Lunch (1x), Avondeten (2x)
  • 2 overnachtingen + slaapplaats
  • Enthousiaste begeleiding van de Jeugdcommissie
  • Begeleiding Tennisschool Hoogland-Wiers

Lijkt het jou dan ook leuk om samen met je clubgenootjes en ons drie dagen actief bezig te zijn met sport-, tennis- en spelactiviteiten? Schrijf je dan in voor 25 mei 2018 via onderstaande link.

Hieronder de belangrijkste informatie op een rijtje:
Startdatum: vrijdag 8 juni (17.00 uur)
Einddatum:  zondag 11 juni (13.00 uur)
Voor wie: Jeugdleden van 7 t/m 14 jaar
Kosten: €65 p.p. (alles zit hierbij inbegrepen)
Inschrijven: gesloten! Wil je toch meedoen? Neem dan contact op met Bart van Schendel.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Bart van Schendel (jeugdvoorzitter TV Kontakt). Dit kan telefonisch via 06-57934944 of per email naar bartvanschendel@hotmail.com

 

Jeugdsportkamp 2017 – Wederom Groot Succes!

Wat hebben we een fantastisch weekend gehad! Drie dagen, 2 nachtjes, 53 kinderen, een heleboel vrijwilligers en tal van ontzettend gave activiteiten.  Het Jeugdsportkamp was weer mega geslaagd. Foto’s zeggen meer dan woorden. Bekijk daarom ook hier alle foto’s.

Foto impressie van 2017: Klik hier

Foto impressie van 2016: Klik hier

Foto impressie van 2015: klik hier!