MENU

Evenementen kalender

Glow in the Dark Halloween Tennis

Op donderdag 15 oktober 2020 organiseren de Jeugdcommissie en Tennisschool Hoogland-Wiers de 3e editie van het Glow in the Dark Halloween Tennis! Een spektakel stuk dat je niet mag missen!

Tijdens dit spectaculaire event worden er Glow in the Dark tennisactiviteiten gedaan op de binnenbanen van TV Kontakt. In onze magische Glow in the Dark tennishal is het geheel donker en verlicht met Glow in the Dark artikelen. Door black-lights worden de speciale lijnen, netten en tennisballen wel zichtbaar. Wie wil er nou niet tennissen in het donker met lichtgevende tennisballen en tegenstanders?

Jeugd tussen de 6-10 jaar (KIDS EDITIE):
– Verzamelen: 14.45 uur
– Einde: 17.00 uur
– Kosten: € 10 p.p.

Jeugd tussen de 10-17 jaar (GRIEZEL EDITIE):
– Verzamelen: 17.00 uur
– Einde: 19.00 uur
– Kosten: € 10 p.p.

Dresscode:
We zouden het super tof vinden wanneer jij super eng verkleed komt. Denk eraan: draag je ook nog eens witte of fluoriscerende (felle) kleuren dan zie jij er helemaal vet uit. Trek uiteraard je tennisschoenen aan en neem je tennisracket mee. Maskers zijn alleen toegestaan bij de jeugd van 10-17 jaar.

Vriendje/Vriendinnetje:
In beide leeftijdscategorieën  is het toegestaan één vriendje of vriendinnetje mee te nemen, deze moet je ook aanmelden.

Kosten:
Voor dit evenement vragen we € 10 euro per kind. Dit om de kosten zoveel mogelijk te dekken.

Eten en Drinken:
Tijdens het evenement verzorgen we limonade en water voor de kinderen. Er is geen lunch/avondeten bij in begrepen. Zorg er dus voor dat de kids gegeten hebben en/of  iets te eten bij zich hebben. Uiteraard is de kantine ook open op 15 oktober.

Aanmelden:
Let op: inschrijven is verplicht  en vanwege het beperkte aantal plekken is vol = vol. De Griezel Editie is eng, mocht uw kind bangig zijn dan raden wij aan om bij de 1e lichting mee te doen. Inschrijving wordt t.z.t. opengezet.