Jeugd proefles

Wil je een keertje uitproberen of tennis misschien jouw nieuwe sport gaat worden?
Je kunt bij onze vereniging gratis een proefles doen!

NB: Op dit moment zijn de proefles momenten weer ingepland.
Deze vinden plaats op woensdag 2 maart 17.00-18.00 en zaterdag 5 maart 10.00-11.00 Inschrijven kan met de link hieronder op de pagina
Er zijn per jaar 2 proefles momenten. Deze vinden altijd plaats voor de start van het nieuwe seizoen in april of oktober! 

Deze proefles wordt gegeven door een van de enthousiaste trainers van Tennisschool Hoogland-Wiers. Tim, Rick, Ruud of Chantal zullen je tijdens deze proefles laten kennismaken met tennis. Tennis is niet alleen de bal over het net krijgen: het gaat naast techniek en tactiek zeker ook om spelplezier en het samen spelen.

Voor iedereen is er een proeflesmoment. Als jij je aanmeldt, gaan de trainers aan de slag.
Ze kijken naar je leeftijd en tenniservaring en nodigen je uit voor het proeflesmoment waar zij denken dat jij het beste zal passen. Als je met een vriendje/vriendinnetje komt, zorgen zij natuurlijk dat jullie bij elkaar zitten.

De proeflessen vinden plaats op twee momenten. De eerste zal zijn in maart 2022, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Meestal vindt dit plaats op een woensdag en een dag in het weekend. De trainers bekijken de aantal proeflesplekken per seizoen en sturen je een uitnodiging voor de proefles indien we je ook een trainingsplek kunnen aanbieden. In de mail zal de datum staan waarop jij welkom bent.

Aanmelden voor de proefles kan via deze link en verplicht je nog tot niks.