Grote Clubactie

Jij doet toch ook mee voor de club!!

Wat houdt de Grote Clubactie in…? De Grote Clubactie start op zaterdag 24 september en loopt tot en met begin december. Daarna is de trekking van de Grote Clubactie loterij en kunnen zówel de lotenkopers als lotenverkopers kans maken op mooie prijzen.

Met de Grote Clubactie verkoop je loten aan vrienden, familie, kennissen, buren, etc…. Er zijn verschillende verkoopmethodes. Je kan ze loten laten kopen via hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te laten scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina of ze vullen met pen een machtigingsformulier in jouw boekje in. Heb je geen boekje of wil je aan bijvoorbeeld opa’s oma’s en andere bekende buiten de regio loten laten kopen, deel dan via WhatsApp, email of social media je persoonlijke QR code vanuit je persoonlijke pagina.

Klik hier voor de instructie. 

Een lot kost €3,-, waarvan 80% (€2,40) naar de clubkas gaat. 
De club kan op deze manier extra geld verdienen en daarmee weer meer leuke activiteiten organiseren en materialen voor de leden aanschaffen. De jeugd zal op lotenjacht gaan en proberen zoveel mogelijk loten te verkopen: de opbrengst zal dit jaar volledig naar projecten gaan waar de jeugd écht iets aan heeft. Iedereen kan de jeugd van T.V. Kontakt steunen door één of meerdere loten te kopen. 
Kortom, de actie is dus dóór de jeugd en vóór de jeugd. Iedereen kan de jeugd helpen om het mooie doel te bereiken.

Boekjes inleveren kan tot 19 november bij de trainers