MENU

01-05-2019 Views: 164 Commissie Recreatie

Wintercompetitie 2019-2020

Van begin oktober tot eind maart organiseert TV Kontakt een wintercompetitie in de zaal voor herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Er zijn poules voor de speelsterktes 5 tot en met 9 dus ook beginnende tennissers kunnen hier aan meedoen.

De competitie begint op 5 oktober. Je speelt 1x in de 14 dagen een wedstrijd van 60 minuten. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden de wedstrijden gepland tussen 9.30 en 20.30 uur. De gemengd dubbel poules worden als laatste ingedeeld. Het wedstrijdprogramma voor het hele seizoen ontvang je ongeveer twee weken van te voren.

De kosten voor de gehele competitie bedragen € 83,00 per persoon. Inschrijven verplicht je tot betaling. Met bijzondere omstandigheden zoals ziekte of zwangerschap houden wij uiteraard rekening.

Je kunt inschrijven voor maximaal 2 onderdelen. Om een onderdeel door te laten gaan zijn er minimaal 8 inschrijvingen nodig.

Na de sluitingsdatum worden de poules ingedeeld. Dan is plaatsing afhankelijk van speelsterkte e/o eindresultaat vorig seizoen. Wij behouden ons het recht voor om af te wijken van deze regels als dit organisatorisch beter uitkomt.
Voorkeur voor een poule kan aangegeven worden bij de opmerkingen.

Inschrijven kan in principe alleen voor koppels. Heb je geen tennispartner, neem dan contact met ons op. Misschien zijn er meer leden die een tennispartner zoeken voor deze competitie.

Aan het einde van de competitie worden alle spelers uitgenodigd voor de prijsuitreiking tijdens een gezellige avond met een gratis buffet.

Klik hier om in te schrijven. De inschrijving is geopend tot 15 september!

Commissie Recreatie
Daisy Alberts en Rosalien de Graaf
cr@tvkontakt.nl

Comments are closed.