MENU

23-09-2019 Views: 536 Commissie Recreatie

Wintercompetitie in de zaal

Op zaterdag 5 oktober start de wintercompetitie in de zaal voor seizoen 2019/2020 met de poules heren 2, dames 4, 5 en gemengd 2. Op zaterdag 12 oktober beginnen poules heren 1, dames 1, 2, 3 en gemengd 1. Klik hier voor de indeling van de competitie.

Wedstrijdreglement 2019-2020

WEDSTRIJDDUUR:
De partijen duren na 10 minuten inspelen twee keer 25 minuten. Je telt per partij de games door. Er zal een zoemer gaan op het halve uur voor einde wedstrijd. Dit is ook een teken dat de volgende spelers de baan op kunnen. Een aantal minuten over het half gaat de zoemer voor aanvang eerste helft en een aantal minuten over het hele uur voor aanvang van de tweede helft. Je wisselt dan van speelkant. De zoemer is rechtsgeldig dus let niet op de klok in de hal.

PUNTENTELLING:
Na iedere 25 minuten:
Bij gelijke stand (b.v. 4-4 of 5-5) krijgt ieder 2 punten.
Bij één game verschil (b.v. 5-4 of 4-3) krijgt de winnende partij 3 punten en de verliezer 1 punt.
Bij meer dan één game verschil krijgt de winnende partij 4 en de verliezer 0 punten.

INVALLERS:
Als je verhinderd bent zoek je een vervanger uit DEZELFDE of EEN LAGERE POULE ongeacht de stand op de ranglijst. Kun je geen invaller vinden binnen de competitie dan is het toegestaan om iemand te vragen die niet meespeelt in de competitie maar wel dezelfde speelsterkte heeft als degene waarvoor wordt ingevallen.
Als jij speelt met een invaller dan beginnen jullie met 2 games achter (0-2) en de tegenstander begint met serveren. Als je allebei afwezig bent (2 invallers) dan begint de tweede partij ook met 2 games achter en ook hier begint de tegenstander met serveren.
Daarnaast geldt de regel dat ieder koppel slechts 1 keer per seizoen dezelfde invaller mag vragen. Wij vertrouwen erop dat iedereen deze regel hanteert. Indien iemand langdurig geblesseerd is wordt in overleg een oplossing gezocht.

Er is geen mogelijkheid om een wedstrijd te verzetten. Ben je verhinderd dan moet je zelf een vervanger regelen. Zijn jullie als koppel verhinderd dan moet je een vervangend koppel zoeken. Dit alles volgens de regels zoals hierboven omschreven.

De uitslag van de wedstrijd kun je noteren op het wedstrijdformulier dat te vinden is op de bar. Als de uitslag niet is ingevuld dan wordt per speelhelft 4-4 ingevoerd op toernooi.nl.

TELEFOONNUMMERS:
I.v.m. de wet op het gebied van AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) publiceren wij geen telefoonnummers op de website en worden geen telefoonnummers doorgegeven.

Aan het einde van de competitie wordt een gezellige avond georganiseerd met een heerlijk buffet.
Deze avond is onder voorbehoud gepland op vrijdag 3 april 2020.

Wij wensen alle spelers een sportieve, gezellige competitie.
Commissie Recreatie
Daisy Alberts en Rosalien de Graaf
cr@tvkontakt.nl

 

Comments are closed.