MENU

10-05-2018 Views: 99 Commissie Recreatie

Foto’s en verslag Bok en Geittoernooi 2018

De inschrijflijst was ook dit jaar weer snel vol door sportievelingen die zin hadden in een avondje tennis. Ook de koppels die op de reservelijst stonden hebben wij kunnen plaatsen. Het was een hele mooie avond om op de baan te staan en ook gezellig om met elkaar op het terras te genieten van een hapje en een drankje.

Er waren geen uitvallers, het toernooi kon starten volgens de planning van de twee poules met 36 koppels. Er werd gestreden om de felbegeerde wisseltrofee maar gezelligheid stond natuurlijk wel voorop.

Na een leuke, sportieve avond volgde de prijsuitreiking. De winnaars van poule A waren Mieke Veldhuijs en Barry vd. Berg en van de poule B Nicole Janse en Erik Lindeman die onlangs lid zijn geworden van TV Kontakt. Zij werden beloond met een tasje met bockbiertjes, geitenkaasjes, kaaskoekjes en bifiworstjes.

Maar waar het allemaal om ging was natuurlijk de wisseltrofee en die eer ging naar Mieke en Barry. Zij zijn Bok en Geit van 2018 geworden. Enthousiast ontvingen zij de wisseltrofee waar zij het komende jaar om de beurt naar mogen kijken.

Ook werd er per poule een aanmoedigingsprijs gegeven aan het koppel met de minste punten. De gelukkigen waren Jessie en Marc Holtkamp en José en Cor de Ruijter die de hun prijs lachend in ontvangst namen.

Het weer een zeer geslaagde en gezellige avond! Spelers, hartelijk bedankt voor jullie hun aanwezigheid. Dankzij jullie hebben we het jaarlijkse Bok en Geit toernooi kunnen organiseren met leuke wedstrijden en veel gezelligheid. Geniet nog even na met de foto’s die zijn gemaakt. Klik hier voor het fotoalbum.

We zien jullie graag terug op een volgend toernooi.
Commissie Recreatie
Tine en Rosalien

 

Comments are closed.