MENU

31-05-2019 Views: 432 Commissie Recreatie

Foto’s Bok en Geittoernooi 2019

En alweer een fantastische tennisavond georganiseerd door de Commissie Recreatie.

De inschrijflijst was ook dit jaar weer snel volgeschreven door sportievelingen die zin hadden in een avondje tennis. Er waren geen uitvallers, het toernooi kon starten volgens de planning van de twee poules met 32 koppels. Voor de tiende keer werd er gestreden om de felbegeerde wisseltrofee maar gezelligheid stond natuurlijk wel voorop. En gezellig was het zeker want de spelers kregen tussen de wedstrijden door weer te maken met de creatieve spelletjes van Hans de Bruijn. De quiz de jongens en meisjes moest worden nagespeeld door de spelers en als klapstuk kwam Chantal op pumps maat 42 de finale presenteren.

Na een leuke, sportieve avond volgde de prijsuitreiking. De winnaars van poule A waren Marjolein Pas en Maurice Nelissen en van poule B Maaike Kramer en Richard Draijer. Zij werden beloond met een tasje met bockbiertjes, geitenkaasjes en een zakje nootjes.

Maar waar het allemaal om ging was natuurlijk de wisseltrofee en die werd gewonnen door Marjolein en Maurice. Zij zijn de tiende Bok en Geit van TV Kontakt geworden. Enthousiast ontvingen zij de wisseltrofee waar zij het komende jaar om de beurt naar mogen kijken.

Ook werd er per poule een aanmoedigingsprijs gegeven aan het koppel met de minste punten. De gelukkigen waren Wendy en Jan Timmerman en Irma van Loon en Gerard Lemmers die hun prijs lachend in ontvangst namen.

Spelers, hartelijk bedankt voor jullie hun aanwezigheid. Dankzij jullie hebben we het tiende Bok en Geit toernooi kunnen organiseren met leuke wedstrijden en veel gezelligheid. Geniet nog even na met de foto’s die zijn gemaakt. Klik hier voor het fotoalbum.

We zien jullie graag terug op een volgend toernooi.

Commissie Recreatie
Claudia, Tine en Rosalien

Comments are closed.