Jeugd Sportkamp 2022

11 juni 2022


Foto’s van het sportkamp  2022 zie je via deze link

Helaas is het laatste sportkamp alweer uit 2019 vanwege het corona virus. We kijken er daarom weer naar uit om het sportkamp voor jullie te organiseren!

Het fantastische Jeugdsportkamp wordt georganiseerd door de Jeugdcommissie van TV Kontakt in samenwerking met de Tennisschool Hoogland en Wiers! Afgelopen sportkamp uit 2019 verbleven er zo’n 50 kinderen in een speciaal opgebouwd tentenkamp in onze sporthal, aangekleed in een Expeditie Robinson thema met flamingo’s, apen, palmbomen, mega bananen, een slangenkuil en een speciale VIP-ruimte voor degenen die de immuniteitsketting wisten te bemachtigen tijdens de activiteiten.

De kinderen hebben strikes gegooid op de bowlingbaan, tennisactiviteiten gedaan, bootcamps gevolgd bij onze toptrainers, salto’s gemaakt bij Streetjump, Expeditie Robinson spellen gedaan in het bos en nog veeeeeeeelll meer.

Wil je een impressie krijgen van dit fantastische weekend? Bekijk dan hier alle foto’s. 

Schrijf nu in!!!

De voorbereidingen voor Jeugdsportkamp 2022 zijn in volle gang. Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaand stukje? Schrijf je dan in voor het weekend van 11-12 juni! Inschrijven kan tot en met 5 juni!

De inschrijving via deze link.