Corona Toegangsbewijs

Geschreven op 05 november 2021

Beste leden,

Naar aanleiding van de aangekondigde verscherpte Coronamaatregelen heeft het bestuur in samenspraak met de Stichting Ruud van der Geest, als beheerder van de sporthal en De Bruijnerie gekeken naar de wijze waarop we de maatregelen vanaf zaterdag 6 november moeten implementeren binnen de vereniging.

Gelukkig kan er buiten gewoon worden getennist zonder dat er gecontroleerd hoeft te worden op het Corona Toegangsbewijs. Publiek is ook van harte welkom langs de baan. (vervallen vanaf 14/11)

Wil je gebruik maken van de hal, het terras of kom je gezellig binnen in De Bruijnerie, dan word je gecontroleerd op het hebben van een geldige QR-code, via de Corona Checkapp.

Concreet komt dit voor de leden en bezoekers vanaf 18 jaar neer op de volgende maatregelen:

Toegang
De reguliere entree van De Bruijnerie wordt als enige in- en uitgang van De Bruijnerie en de sporthal gebruikt. Bij binnenkomst wordt hier om het Corona Toegangsbewijs gevraagd.

De Bruijnerie
Voor toegang tot de Bruijnerie was het Corona Toegangsbewijs al nodig, dit blijft van kracht. Voor de rokers onder de bezoekers kan er een polsbandje worden gehaald, zodat men niet elke keer opnieuw gecheckt hoeft te worden.

Winter binnencompetitie
Deelnemers aan deze competitie zullen over een geldige QR-code moeten beschikken om deel te nemen aan de competitie.

Lessen
Wanneer de lessen buiten plaatsvinden is het niet nodig om het Corona Toegangsbewijs te laten controleren. Wanneer de lessen binnen plaatsvinden wordt bij binnenkomst om een geldig Corona Toegangsbewijs gevraagd.

RWBC (als de maatregelen ten tijde van de start van de competitie nog van kracht zijn)
Voor deelname aan de RWBC is het bezit van het Corona Toegangsbewijs niet nodig. Echter wordt hier praktisch gezien natuurlijk wel om gevraagd bij plaatsnemen op het terras en bij toegang tot De Bruijnerie. Vanuit de Commissie Wedstrijd zal er contact worden opgenomen met de teamcaptains.

Wij beseffen dat dit weer een aanpassing vraagt van iedereen en ook wij als bestuur betreuren het dat we op deze manier weer geconfronteerd worden met nieuwe Coronamaatregelen.

We zullen het met z’n allen moeten doen en vragen dan ook om jullie medewerking bij de wijze waarop we hier als vereniging mee om moeten gaan en begrip en respect voor de vrijwilligers die ons en de Bruijnerie zullen helpen bij het controleren op de Corona Toegangsbewijzen.

We hopen dat we deze maatregelen niet lang hoeven te hanteren en we snel weer terug kunnen naar een situatie waarin iedereen zich weer vrij kan bewegen op onze gezellige vereniging.

Dank voor jullie begrip!
Bestuur T.V. Kontakt