MENU

Competitie

Wintercompetitie TV Kontakt

Op vrijdag 6 april vanaf 19.00 uur wordt een gezellige avond georganiseerd met een heerlijk buffet.

Klik hier voor een overzicht van de wedstrijden.

WEDSTRIJDDUUR:
De partijen duren na 10 minuten inspelen twee keer 25 minuten. Je telt per partij de games door. Er zal een zoemer gaan op het halve uur voor einde wedstrijd. Dit is ook een teken dat de volgende spelers de baan op kunnen. Een aantal minuten over het half gaat de zoemer voor aanvang eerste helft en een aantal minuten over het hele uur voor aanvang van de tweede helft. Je wisselt dan van speelkant. De zoemer is rechtsgeldig dus let niet op de klok in de hal.

PUNTENTELLING:
Na iedere 25 minuten:
Bij gelijke stand  (b.v. 4-4 of 5-5) krijgt ieder 2 punten.
Bij één game verschil (b.v. 5-4 of 4-3) krijgt de winnende partij 3 punten en de verliezer 1 punt.
Bij meer dan één game verschil krijgt de winnende partij 4 en de verliezer 0 punten.

INVALLERS:
Als je verhinderd bent zoek je een vervanger uit DEZELFDE of EEN LAGERE POULE ongeacht de stand op de ranglijst. Dit geldt voor alle poules.
NIEUW!!  Lukt het je niet om een invaller te vinden dan is het toegestaan om iemand te vragen die niet meespeelt in de competitie maar wel dezelfde speelsterkte heeft als degene waarvoor wordt ingevallen.
Als jij speelt met een invaller dan beginnen jullie met 2 games achter (0-2) en de tegenstander begint met serveren.
Als je allebei afwezig bent (2 invallers) dan begint de tweede partij ook met 2 games achter en ook hier begint de tegenstander met serveren. Daarnaast geldt de regel dat ieder koppel slechts 1 keer per seizoen dezelfde invaller mag vragen. Wij vertrouwen erop dat iedereen deze regel hanteert. Indien iemand langdurig geblesseerd is wordt in overleg een oplossing gezocht.
Wij maken je er op attent dat er geen mogelijkheid is om een wedstrijd te verzetten. Ben je verhinderd dan moet je zelf een vervanger regelen. Zijn jullie als koppel verhinderd dan moet je een vervangend koppel zoeken. Dit alles volgens de regels zoals hierboven omschreven.

De uitslag van de wedstrijd kun je noteren op het wedstrijdformulier dat te vinden is op de bar. Als de uitslag niet is ingevuld dan wordt per speelhelft 4-4 ingevoerd op toernooi.nl.

TELEFOONNUMMERS:

DD1
DD2
DD3
DD4
DD5
HD1
HD2
HD3
GD1
GD2

Commissie Recreatie
Daisy Alberts en Rosalien de Graaf
cr@tvkontakt.nl