MENU

05-04-2018 Views: 148 Bestuur

Tossen terug naar de donderdagavond

Tossen in de zomer van 2018

De Toss avonden zijn er om gezellig met elkaar te tennissen zonder dat je hoeft af te spreken met iemand, iedereen kan komen en gaan wanneer het uitkomt en gezelligheid staat voorop. Tossen is vooral voor nieuwe leden een leuke manier om andere leden te leren kennen. Aanmelden is niet nodig en speelsterkte is onbelangrijk. Na afloop is het lekker uitblazen onder het genot van een drankje in de Bruijnerie.

De Tossavonden worden georganiseerd op dinsdag- en donderdagavond en beginnen om 19.00 uur. Er wordt gedubbeld en gemixt.

Op dinsdagavond zijn er 7 tossbanen. Dit zijn baannummers: 4-5-6-7-8-9 en baan 3 vanaf half acht.

Op donderdagavond zijn er 4 tossbanen. Dit zijn baannummers: 6-7-8-9

Op donderdagavond zijn er tevens 3 vrijspeelbanen. Dit gebeurt op baannummers: 3-4-5

Je meldt je een kwartier vóór aanvang van ieder half of ieder heel uur bij de tossindeler en geeft je pasje af. Er worden dan willekeurige koppels gemaakt en op verzoek kan er best wel een keer naar jouw wens ingedeeld worden. Als het druk is dan kan het voorkomen dat je een half uurtje moet wachten tussen de verschillende rondes. De volgende ronde word je dan weer ingedeeld.

Je kunt ook vrijspelen op de tossavonden. Geef je pasje dan aan de tossindeler en je krijgt een baan toegewezen. Dit gaat wel volgens het afhangsysteem net als op de andere vrijspeeldagen. Komt er niemand je baan op dan kun je blijven staan.

Houd wel de website of onze Facebookpagina in de gaten want als er competitie is of er wordt een toernooi georganiseerd dan is er geen Toss.

Zie ook het banenschema.

Veel tennisplezier

Comments are closed.