MENU

Toernooien

Recreatief jul – sep

JULI

Only for Men Toernooi: vrijdagavond 6 juli
De naam zegt het al. Het jaarlijkse toernooi waar alleen de Kontakt mannen voor kunnen inschrijven. Mannelijke introducees zijn ook welkom.
Aanmelden voor deelname t.z.t. via inschrijflijst op de gang.

Ilse voor Haar Kappers Dames Toernooi op zondag 8 juli
Het toernooi genoemd naar onze trouwe sponsor Ilse voor Haar Kappers wordt georganiseerd door Jap Veldhuizen en Peter Vink. Alleen voor de dames van TV Kontakt die naast het tennissen ook graag hun slag willen slaan bij de lady’s markt.
Je kunt jezelf, familie of vrienden ook aanmelden voor de lady’s markt. Leuke spulletjes te koop zoals make-up, sieraden, kleding?
Aanmeldingen voor de lady’s markt bij cr@tvkontakt.nl. Aan de deelname voor de lady’s markt zijn geen kosten verbonden! Aanmelden voor deelname t.z.t. via inschrijflijst op de gang.

AUGUSTUS

Team Tennis Toernooi zondag 19 augustus
Schrijf je in, als team (2 dames & 2 heren) of individueel voor het 3e Team Tennis Toernooi. Indeling gaat op sterkte, per wedstrijd speel je; 1 dames dubbel, 1 heren dubbel en 2 mixed dubbel. Snel spel, teamspirit net even iets anders..! EVERY POINT COUNTS!!!
Aanmelden voor deelname t.z.t. via inschrijflijst op de gang of stuur een mailtje met de gegevens naar jh.korporaal@gmail.com

WFA OPEN: zaterdag 25 augustus t/m zondag 2 september
Inschrijven t.z.t. via website en toernooi.nl

50+ Dubbel Open Bruijnerie Toernooi op vrijdag 31 augustus 
Gezellig toernooi dat overdag wordt gespeeld tussen 10.00 en 17.00 uur.  Je kunt met je partner inschrijven voor DD/HD of GD.

SEPTEMBER

Introducee toernooi zondag 9 september
Ieder clublid kan meedoen aan dit toernooi, door iemand van een andere club of iemand die helemaal geen lid is van een tennisvereniging, bij TV Kontakt te introduceren. Hierdoor kunnen we spelers van andere verenigingen laten zien hoe gezellig de toernooien bij TV Kontakt zijn.
Het toernooi duurt de hele dag en afhankelijk van het aantal deelnemers speel je 4 of 5 partijen van ca. 30 minuten. Je mag je dus samen met je introducé opgeven voor een mix, heren- of damesdubbel. Het is wel zo leuk wanneer de speelsterktes niet te veel uit elkaar liggen aangezien de partijen (poules) op speelsterkte worden ingedeeld. Voor de afwisseling wordt zowel buiten als binnen gespeeld. Voor dit toernooi is altijd veel animo, zorg dus dat je op tijd inschrijft. Inschrijfkosten € 10,00 per koppel.
Aanmelden voor deelname t.z.t. via inschrijflijst op de gang of stuur een mailtje met de gegevens naar cr@tvkontakt.nl